Lisette Sier-Wismeijer
Creatieve duizendpoot, gepassioneerde thuisbakker, praat heel veel.




​Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn keuken — euhm, ik bedoel op mijn website.
​
Deze website is eigenlijk een kijkje in mijn keuken én dus een beetje in mijn leven.
Ik ben dol op eten én op eten maken. Zolang ik mij kan herinneren bak ik er op los en organiseer ik etentjes voor vrienden en familie.
Omdat alles leuker is als je het deelt, begon ik zo’n vier jaar geleden met het maken van taarten voor anderen — en zo werd Sier & Zoet geboren.
​
Geboren en getogen in Amstelveen, verhuisde ik in 2020 naar Aalsmeer — slechts 1200 meter verderop!
Naar een huis met meer ruimte voor de keuken (of eigenlijk: twee keukens) en genoeg leefruimte voor mijn man Bart, onze twee jongens Niel en Tuur, en onze dochter Malin* in ons hart.
Ons gezin is inmiddels uitgebreid met hond Abel en 12 zijdehoen kippen.
​
In 2025 kochten we een huis met een aparte schuur voor mijn bakkerij.
Deze schuur is inmiddels omgetoverd tot een prachtige, professionele bakruimte waar ik met volle passie werk aan taarten op maat, bruidstaarten, sweet tables en andere lekkernijen.
Daarnaast geef ik er ook workshops taartdecoratie en cupcakeworkshops — perfect voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of creatieve teambuildingactiviteit.
​
Ik ben DÓL op cappuccino’s en heb een lichte verslaving aan bruisend water.
Mijn favoriete maaltijd van de dag? Eigenlijk allemaal, maar vooral het ontbijt.
Een uitgebreid ontbijt heeft voor mij iets magisch — misschien omdat we dat in Nederland niet vaak doen.
Elke dinsdagavond schuiven vrienden bij ons aan tafel, en dat is altijd een dolle boel.
​
Mijn favoriete vakantieland is Portugal, en eerlijk is eerlijk: ik onthoud vooral waar ik wat heb gegeten op vakantie, hihi.å




