top of page

Lisette Sier-Wismeijer

Creatieve duizendpoot,gepassioneerde thuisbakker,praat heel veel.

Lisette bakker Sier en Zoet

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn keuken, euhm ik bedoel op mijn website. Deze website is eigenlijk een kijkje in mijn keuken én dus in mijn leven. Ik ben dol op eten én eten maken. Voor zolang als ik mij kan herinneren bakte ik er op los en organiseerde ik etentjes voor vrienden. Omdat alles leuker is als je het deelt ben ik een jaar of 3 geleden begonnen met het maken voor taarten voor anderen. 

Geboren en getogen in Amstelveen ben ik in 2020 verhuist naar Aalsmeer (1200 meter verderop!) Naar een huis met meer ruimte voor keuken (...dat werden 2 keukens) en genoeg leef- en buitenruimte voor mijn man Bart, 2 jongens Niel en Tuur en onze dochter Malin* in ons hart. Daarnaast is ons gezin uitgebreid met hond Abel en 3 USA zijdehoen kipjes genaamd Maxima, Belia en Ramona.

Ik ben DOL op cappuccino's, daarnaast heb ik heuse verslaving aan bruisend water. Mijn favoriete maaltijd van de dag (zijn ze allemaal) is het ontbijt! Vooral een uitgebreid ontbijt vind ik iets magisch hebben omdat wij dat in Nederland niet zo kennen. Elke dinsdagavond eten vrienden bij ons, en dat is altijd een dolle boel.

 

 Mijn favoriete vakantieland is Portugal, en ik onthoud vooral waar ik wat heb gegeten op vakantie. 

bottom of page