top of page
Cupcake workshop

Workshop

Wat is er nou leuker dan het zelf ook leren? Jarenlang heb ik trainingen geven, voor mijn werk in loondienst. Hoe leuk om deze expertise ook toe te passen met mijn hobby! Wil je alleen of met een vriendin leren taart te maken of zoek je een training voor een grote groep op locatie? Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Cupcake workshop

01

Cupcake workshop

Cupcake workshop is de beste keuze voor een wat grotere groep. Na stukje theorie, gaat iedereen aan de slag en neem je aan het einde van de workshop een doosje van 4 zelfgemaakte cupcakes mee naar huis. Daarbij krijg je het recept voor vanille cupcakes en de lekkerste botercréme zodat je thuis verder kan!  

van af €25,- p.p. voor 10+ personen

vabaf 4 personen €75,- p.p. circa 1,5 uur.

(in de kleine groep leer je meer verschillende technieken en versier en ontwerp je 12 cupcakes, in de grote groep 4 cupcakes)

02

Stapeltaart workshop

Wil je zelf een taart leren stapelen, vullen en afsmeren? Dan is dit de workshop voor jou! In 2,5 uur tijd creëer jezelf met praktische tips en tricks  een prachtige taart. Je neemt de 10/12 persoons taart mee naar huis.

€125,- 2de persoon €75,-

Stapeltaart workshop
Kinderfeestje

03

Kinderfeestjes cupcakes of taartje

Hoe leuk en gezellig is het om samen met vriendjes en vriendinnetjes mooie cupcakes of een taartje te maken? Voor nu is dit alleen mogelijk op externe locatie. Max.1,5 uur. Vanaf €15,- per kind. min. 8 max. 10 kinderen.

04

Soul cake workshop

we creëren een safe space waarin je wordt begeleid in het luisteren naar wat jouw ziel je wilt vertellen. en vandaar uit creëer je een prachtige taart. iedereen kan dit!

Soul cake workshop
bottom of page